Bereidingswijze
Ui paprika en knoflook drie minuten smoren in de olijfolie. Door koude kleingesneden aardappelen roeren. Eieren, melk, geraspte kaas, peper, zout, sambal(naar smaak), peterselie en selderij, samen opkloppen in kom. Door aardappelmengsel roeren, overdoen in bakblik. In ongeveer 30 a 35 minuten in de oven bakken bij een temperatuur van 180 graden.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 grote gekookte aardappelen afgekoeld
1 grote ui
1 rode paprika
3 teentjes knoflook
3 eieren, 1 dl volle melk,
1 ons geraspte belegen/oude kaas
peper, zout, sambal, verse peterselie, selderij.
1 grote ui
1 rode paprika
3 teentjes knoflook
3 eieren, 1 dl volle melk,
1 ons geraspte belegen/oude kaas
peper, zout, sambal, verse peterselie, selderij.
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakblik, of springvorm van de appeltaart
Leuke tips
Lekker met stokbrood met kruidenboter, en een kom met malse botersla!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1013187
Homepage ID
1173773
Smaak
H
Teller
1595
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ui, paprika knoflook, en aardappelen klein snijden.
alle verdere ingredieenten afmeten en klaarzetten.
alle verdere ingredieenten afmeten en klaarzetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid