Bereidingswijze
doe de suiker en het ei in een grote kom en klop dit heel goed door elkaar,doe de gesmolten boter erbij en goed kloppen zeef dan het meel erdoor,doe er net zoveel water bij zodat het eruit ziet als pannekoek beslag en dit even laten rusten. verhit de ijzer, doe dan wat beslag in een jus lepel(niet helemaal vol) en giet dit in het midden van de plaat en bak deze goudbruin haal hem met een vork eruit en rol hem om een houten pol lepel(lepel eraf)en even laten koelen.
Ingrediƫnten
250 gr bloem,250 gr suiker,100 gr boter(gesmolten),1 ei (plusminus 25)
Hulpmiddelen & keukengerei
knijpertjes tang
Leuke tips
lekker met wat vruchtjes en slagroom erin
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1012988
Homepage ID
1057338
Smaak
Z
Teller
4340
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid