Bereidingswijze
Fruit de knoflook in de braadpan en doe het vlees erbij, voeg p+z naar smaak toe. Voeg dan de wijn, de bouillon, tijm, tapenade en honing toe. Zet het vuur laag en doe de deksel op de pan om het vlees lekker te laten sudderen! Voeg na ca. 30 minuten de krieltjes toe. Snij de courgette en tomaat in stukjes.(courgette in plakjes en tomaat in blokjes) Voeg deze toe en laat het geheel sudderen tot de krieltjes gaar zijn.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker eenpansgerecht dat op smaak wordt gebracht met honing, tapenade en tijm.
Ingrediƫnten
2 lamslapjes, 1 courgette in blokjes, 1 zakje minikrieltjes (voorgekookt), 1 tomaat in blokjes, rode wijn, 1 teentje konflook (fijngehakt),1 takje tijm, 1 eetlepel tomatentapenade, 1 eetlepel honing, 2 dl tuinkruidenbouillion, peper & zout
Leuke tips
Heerlijk met een stuk grof brood en een salade.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1012932
Homepage ID
47706
Smaak
H
Teller
2596
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de lamslapjes in stukken van ca. 3 cm.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid