Bereidingswijze
Breng de slagroom aan de kook. Roer er van het vuur af de chocolade door en laat deze al roerend smelten. Doop de punten van de beignets in de warme chocoladeglazuur. Laat de chocoladetoppen in de koelkast hard worden.
Vertel iets leuks over dit recept
Wel even van te voren maken
20 stuks
20 stuks
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1012827
Homepage ID
1081713
Smaak
Z
Teller
1290
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pel de bananen, halveer ze en snijd elke helft in de lengte doormidden. Haal de kwarten banaan door het beslag en bak ze als appelbeignets. Laat de beignets afkoelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid