Bereidingswijze
het deeg moet van de lepel kunnen afdruipen, zoals stroop.kniepertjes ijzer iets invetten een lepel deeg erop leggen, en een paar minuten bakken tot ze bruin zijn.goed laten afkoelen zeker een paar uur,anders worden ze taai.
Vertel iets leuks over dit recept
de lekkerste kniepertjes
Ingrediƫnten
1pond tarwebloem, 1pond suiker(geen basterdsuiker), 1/2 pond (room)boter, 2 eieren, 1/2l water, 2 zakjes vanillesuiker, flinke theelepel kaneel. 1 borrelglaasje jonge jenever.
Hulpmiddelen & keukengerei
kniepertjes ijzer
Leuke tips
met slageroom, of banketbakkersroom.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1012724
Homepage ID
923958
Smaak
Z
Teller
15647
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid