Bereidingswijze
Doe de gemarineerde kip aan de sateprikkers en rol deze door de kokos. Leg het dan op een grilplaat en gril tot ze gaar zijn (draai halverwege wel even om)
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere droge sate van buiten en sappig van binnen met een extra.........
Ingrediƫnten
kipfillet (hoeveelheid naar keuze)
santen (kokos)
ketoembar naar smaak (wel iets meer dan de andere kruiden)
Djahe naar smaak
laos naar smaak
djinten naar smaak
knoflook naar smaak
sambal badjak naar smaak
ketjap manis
knoflook
santen (kokos)
ketoembar naar smaak (wel iets meer dan de andere kruiden)
Djahe naar smaak
laos naar smaak
djinten naar smaak
knoflook naar smaak
sambal badjak naar smaak
ketjap manis
knoflook
Leuke tips
serveer er nasi en lekkere satesaus bij gegarandeerd succes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1010641
Homepage ID
1169960
Smaak
P
Teller
1052
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de kip aan stukjes en marineer deze met de ketoembar, djahe, loas, djinten, knoflook, sambal en ketjap
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid