Bereidingswijze
1. meng de suiker met de eigelen tot een schuimige massa
2. room stijfkloppen en vanillesuiker en cacao toevoegen
3. goed kloppen
4. alles mengen en likeur toevoegen
5. gieten in mokkatasjes en 20u in diepvries
2. room stijfkloppen en vanillesuiker en cacao toevoegen
3. goed kloppen
4. alles mengen en likeur toevoegen
5. gieten in mokkatasjes en 20u in diepvries
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijzonder lekkere roomijs voor de feestdagen!
(snel klaar)
(snel klaar)
Ingrediƫnten
6 eigelen
1/2 l room
200 g bloemsuiker
1 pakje vanillesuiker
1 lp cacaopoeder
1 glaasje Hasseltse Cafe
1/2 l room
200 g bloemsuiker
1 pakje vanillesuiker
1 lp cacaopoeder
1 glaasje Hasseltse Cafe
Leuke tips
garneren met koffieboon of net voor het serveren met een topje zelfgemaakte slagroom en eventueel chocoladeschilfers
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1007819
Homepage ID
1166808
Smaak
R
Teller
675
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid