Bereidingswijze
Was de selderij en de koriander goed onder de kraan. Snij daarna de kruiden klein. Meng dit met het gehakt, de ui en de knoflook goed door elkaar. Daarna een flinke scheut ketjap erop en nog een keer goed doorkneden.
Bak het mengsel in een pan, rul gebakken. Zodra het gehakt gaar is, vul je de broodjes met het gehakt. Ook lekker om de bovenkant van de broodjes te besmeren met boter en heel even in de oven te bakken, zodat de broodjes iets krokant worden. 160 graden, 10 minuten.
Lekker en gemakkelijk voor bijvoorbeeld een feestje of verjaardag!!
Bak het mengsel in een pan, rul gebakken. Zodra het gehakt gaar is, vul je de broodjes met het gehakt. Ook lekker om de bovenkant van de broodjes te besmeren met boter en heel even in de oven te bakken, zodat de broodjes iets krokant worden. 160 graden, 10 minuten.
Lekker en gemakkelijk voor bijvoorbeeld een feestje of verjaardag!!
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gemakkelijk en niet duur. Ideaal voor op verjaardagen en feestjes.
Ingrediƫnten
- 20 zachte broodjes
- 1 ui in kleine stukjes gesneden
- 1 teentje knoflook
- 1 kg gehakt
- 1 pakje verse selderij
- Half pakje koriander
- Flinke scheut ketjap manis
- 1 ui in kleine stukjes gesneden
- 1 teentje knoflook
- 1 kg gehakt
- 1 pakje verse selderij
- Half pakje koriander
- Flinke scheut ketjap manis
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok
Eventueel een oven
Eventueel een oven
Leuke tips
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493008
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid