Bereidingswijze
Pel de eieren en prak ze met een vork in grove stukjes.
Meng de gehakte bieslook, gesnipperde rode ui, crème fraîche, truffelmayonaise en mosterd erdoor.
Maak de eiersalade op smaak met citroensap, zout en peper.
Meng de gehakte bieslook, gesnipperde rode ui, crème fraîche, truffelmayonaise en mosterd erdoor.
Maak de eiersalade op smaak met citroensap, zout en peper.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze eiersalade is extra lekker door de toevoeging van de truffelmayonaise en de bieslook.
De salade is gemaakt van hardgekookte eieren met wat crème fraiche, truffelmayonaise, rode ui en bieslook.
De salade is gemaakt van hardgekookte eieren met wat crème fraiche, truffelmayonaise, rode ui en bieslook.
Ingrediënten
4 hardgekookte eieren
1 kleine rode ui, heel fijn gesnipperd
1 eetlepel crème fraîche
2 eetlepels fijngehakte bieslook
2 eetlepels truffelmayonaise (Jean Bâton)
1 theelepel pittige mosterd (Dijon)
Peper, zout
Paar druppels citroensap
1 kleine rode ui, heel fijn gesnipperd
1 eetlepel crème fraîche
2 eetlepels fijngehakte bieslook
2 eetlepels truffelmayonaise (Jean Bâton)
1 theelepel pittige mosterd (Dijon)
Peper, zout
Paar druppels citroensap
Hulpmiddelen & keukengerei
schaaltje
vork
vork
Leuke tips
Je kunt de salade een dag tevoren maken.
Lekker opeen broodje, toastje of een stukje stokbrood.
Lekker opeen broodje, toastje of een stukje stokbrood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1492289
Homepage ID
886977
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid