Bereidingswijze
- Schil de asperges, kook ze en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Leg 2 plakjes rosbief overlappend naast elkaar en rol er 1 asperge in.
- Gebruik peper en zout naar smaak.
- Leg 2 plakjes rosbief overlappend naast elkaar en rol er 1 asperge in.
- Gebruik peper en zout naar smaak.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is zo'n eenvoudige combinatie dat er eigenlijk geen sprake is van een recept. Toch zet ik het hier neer omdat het in combinatie met mijn Romige-aspergesoep-met-ei-ham een heel leuk voorgerecht was tijdens mijn Paasdiner.
Ik heb simpelweg elke asperge in 2 plakjes rosbief gerold. Je kunt als variatie ook nog een likje (kruiden)roomkaas op de plakjes rosbief smeren voordat je de asperge erin rolt.
TIP: Je kunt de rosbief/aspergerolletje ook als amuse of hapje bij de borrel serveren. Of je legt er enkele op een bedje van sla als voorgerecht.
Ik heb simpelweg elke asperge in 2 plakjes rosbief gerold. Je kunt als variatie ook nog een likje (kruiden)roomkaas op de plakjes rosbief smeren voordat je de asperge erin rolt.
TIP: Je kunt de rosbief/aspergerolletje ook als amuse of hapje bij de borrel serveren. Of je legt er enkele op een bedje van sla als voorgerecht.
Ingrediënten
- 4 asperges
- 8 plakjes rosbief
- garnering: sla, radijs, pitten, peper uit de molen of je eigen creativiteit.
- 8 plakjes rosbief
- garnering: sla, radijs, pitten, peper uit de molen of je eigen creativiteit.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Regionaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1487183
Homepage ID
2066044
Teller
655
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Gelegenheid