Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au bain marie ( chocola in een kleinere schaal of pan doen en die in een grotere pan met
heet water zetten.)
- Cornflakes afwegen in een grote schaal
- De gesmolten chocolade bij de cornflakes gieten en goed doorroeren
- Schep de massa in een vormpje en maak er met behulp van de bolle kant van de juslepel mooie kommetjes in
- laten opstijven op een koele plaats
heet water zetten.)
- Cornflakes afwegen in een grote schaal
- De gesmolten chocolade bij de cornflakes gieten en goed doorroeren
- Schep de massa in een vormpje en maak er met behulp van de bolle kant van de juslepel mooie kommetjes in
- laten opstijven op een koele plaats
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik had niet genoeg zelfde eierdoppen om bij de Paasbrunch op tafel te zetten.
Dus moest ik iets bedenken. Ooit had ik eens bolletjes met cornflakes en chocolade gemaakt. zou je daar ook eierdoppen van kunnen maken?
Ik heb cilicone muffinvormpjs gebruikt. Ging prima met eraf halen. Was wel even kliederen met afwassen.
Dus moest ik iets bedenken. Ooit had ik eens bolletjes met cornflakes en chocolade gemaakt. zou je daar ook eierdoppen van kunnen maken?
Ik heb cilicone muffinvormpjs gebruikt. Ging prima met eraf halen. Was wel even kliederen met afwassen.
Ingrediënten
75 gram gewone cornflakes
150 gram pure chocolade
muffinbakjes
150 gram pure chocolade
muffinbakjes
Hulpmiddelen & keukengerei
extra pan met water voor de au bain marie
6 muffinvormpjes
juslepel
6 muffinvormpjes
juslepel
Leuke tips
Mijn kleinkinderen vonden het geweldig leuk dat ze de eierdop op mochten eten
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1486995
Homepage ID
841731
Teller
0
Bron
geen idee
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid