Bereidingswijze
1 Pluk de kruiden (behalve de rozemarijn) van de steeltjes en meng ze in een grote kom. Maak een vinaigrette met de maïsolie en dragonazijn. Kruid met peper en zout en zet koel weg.
2 Bak het lamsnootje in boter, kruid met peper en zout. Haal het uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie. Maak de aanbakresten los met de lamsfond. Voeg de balsamicoazijn, rozemarijn en honing toe. Laat even inkoken.
3 Snij het vlees in plakken. Meng de salade met de vinaigrette. Verdeel de salade en het vlees over borden. Werk af met de saus.
2 Bak het lamsnootje in boter, kruid met peper en zout. Haal het uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie. Maak de aanbakresten los met de lamsfond. Voeg de balsamicoazijn, rozemarijn en honing toe. Laat even inkoken.
3 Snij het vlees in plakken. Meng de salade met de vinaigrette. Verdeel de salade en het vlees over borden. Werk af met de saus.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met gratin van aardappelen of kroketjes
Ingrediënten
lamsnootje (van 800 gram)
dragonhandje
dillehandje
munthandje
peterseliehandje
kervelhandje
1 takje verse rozemarijn (afgerist)
20 cl lamsfond
1 el honing
1 el balsamicoazijn
2 el dragonazijn
4 el maïsolie
boter
peper
zout
dragonhandje
dillehandje
munthandje
peterseliehandje
kervelhandje
1 takje verse rozemarijn (afgerist)
20 cl lamsfond
1 el honing
1 el balsamicoazijn
2 el dragonazijn
4 el maïsolie
boter
peper
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1486857
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid