Bereidingswijze
Roer de kokosyoghurt met de suikers en de crème fraîche door elkaar.
Schil de mango en snij het overgrote deel in kleine stukjes.
Bewaar iets om te garneren.
Doe eerst een laagje romige kokosyoghurt in een glas.
Verdeel daarover ¼ deel van de mangostukjes..
Vul het gas verder op met de rest van de kokosyoghurt.
Garneer met reepjes mango en eventueel een raffaello van Ferrero
Schil de mango en snij het overgrote deel in kleine stukjes.
Bewaar iets om te garneren.
Doe eerst een laagje romige kokosyoghurt in een glas.
Verdeel daarover ¼ deel van de mangostukjes..
Vul het gas verder op met de rest van de kokosyoghurt.
Garneer met reepjes mango en eventueel een raffaello van Ferrero
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De combinatie van kokosyoghurt en mango is heerlijk. De kokosyoghurt (plantaardig) is ongezoet dus heb ik wat suiker toegevoegd en om het geheel extra lekker te maken heb ik er crème fraîche door geroerd. Toevallig had ik nog wat raffaello's in de kast. Leuk om mee te garneren. Een heerlijk dessert dat heel snel is gemaakt.
Ingrediënten
1 beker à 300 gram kokosyoghurt AH
2 eetlepels witte basterdsuiker
2 zakjes vanillesuiker
150 ml crème fraîche
1 rijpe mango
eeventueel 4 raffaello's (Ferrero Rocher)
2 eetlepels witte basterdsuiker
2 zakjes vanillesuiker
150 ml crème fraîche
1 rijpe mango
eeventueel 4 raffaello's (Ferrero Rocher)
Hulpmiddelen & keukengerei
4 glazen
kom voor de yoghurt
kom voor de yoghurt
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1486801
Homepage ID
886977
Teller
606
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Vegetarisch
Gelegenheid