Tartaar van lam

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 03/19/2021 - 09:14
Bereidingswijze
-Ontvlies en ontbeen de lamsbout, of vraag dat aan je slager. Snij het vlees in fijne blokjes.

-Versnipper één rode ui zeer fijn.

-Meng het vlees met de ui, olijfolie, peper en zout, en enkele druppels citroensap.

-Versnipper de verse munt, en meng deze ook onder het vlees.

SERVEREN:

Dresseer de tartaar op het bord met behulp van een inox ring, en werk af met enkele ringen rode ui, een takje munt, enkele druppels citroenmayonaise, stukjes citroen en olijfolie.
Afbeelding
Tartaar van lam
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en super lekker gerecht van sterrenchef Johan Segers ( ' t Fornuis in Antwerpen )
Ingrediënten
400 g lamsbout
2 rode uien
1 citroen
enkele blaadjes verse munt
1 el mayonaise waar wat citroensap aan werd toegevoegd
olijfolie
peper
zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1486511
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid