Bereidingswijze
1 Meng groene kleurstof (of een andere kleur) door het cupcake beslag totdat je de kleur mooi vindt en bak ze.
2 Snij een partje uit de bovenkant met een scherp mesje.
3 Duw een paar gepofte rijstkorrels schots en scheef in de ‘monstermond'. Dit zijn de tanden.
4 Meng poedersuiker met groene kleurstof en een klein beetje water. Roer tot het een dik, plakkerig papje is geworden. Lijm hiermee de ogen op de monster cupcakes.
2 Snij een partje uit de bovenkant met een scherp mesje.
3 Duw een paar gepofte rijstkorrels schots en scheef in de ‘monstermond'. Dit zijn de tanden.
4 Meng poedersuiker met groene kleurstof en een klein beetje water. Roer tot het een dik, plakkerig papje is geworden. Lijm hiermee de ogen op de monster cupcakes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker griezelen en smullen op Halloween met deze monstercupcakes
Ingrediënten
6 cupcakes
voedingskleurstof (groen of een andere kleur)
gepofte rijst
poedersuiker
marsepein (of witte chocolade: voor de oogjes)
voedingskleurstof (groen of een andere kleur)
gepofte rijst
poedersuiker
marsepein (of witte chocolade: voor de oogjes)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1482987
Homepage ID
1090993
Teller
15
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid