Mummy meatloaf (gehaktbrood)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/26/2020 - 08:31
Bereidingswijze
-Meng het gehakt met de rest van de ingrediënten en plaats het in een ovenschotel.
-Vorm het vlees tot een gezicht, met inkepingen voor de ogen en een open mond. De amandelen plaats je als tanden in de mond.
-Bestrijk het gehaktbrood vervolgens met ketchup (gemengd met pikante saus).
- plaats de gele tomaten in de oogholtes.

-Als je blij bent met je creatie, plaats je het brood ongeveer 20 minuten in de oven op 200°C.
-Voeg dan een bodempje water toe aan de schotel – dat kan je later gebruiken voor de saus – en laat het nog 10 tot 15 minuten koken.
-Voor de saus kan je vervolgens het vocht uit de ovenschotel in een pan gieten en verder opwarmen.
-Door sausbinder, melk en rode aalbessengelei toe te voegen, maak je een bloederige saus voor bij je gehaktbrood!
Serveer je mummy met aardappelpuree en smakelijk!
Afbeelding
Mummy meatloaf (gehaktbrood)
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pittig mummy gehaktbrood met een bloederige saus !   Geef er aardappelpuree bij ! 
Ingrediënten
Voor het gehaktbrood:
1 kg gehakt
1 geraspte uit
1 ei
2 eetlepels paneermeel
2 teentjes knoflook
1 takje rozenmarijn (in stukjes).
Voeg er ook wat zout en peper aan toe.

Voor de mummificatie heb je nodig:
ketchup,
pikante saus,
2 gele tomaten (ogen),
geblancheerde amandelen (gebruik ze als tanden)
1 pakje spek.
aalbessengelei
melk
sausbinder
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1482967
Homepage ID
1090993
Teller
210
Bron
recepten be
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid