Bereidingswijze
-Doe de gekookte rode bieten in de blender samen in de blender met een flinke snuif peper, een flinke snuif zout en de gedroogde rozemarijn. Mix tot een gladde dip.
-Rol het vel bladerdeeg uit en snijd er reepjes in de vorm van botten uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met een laagje eigeel. Strooi er vervolgens grof zout, peper en gedroogde rozemarijn over. Bak de "botten" 10 Ć 15 minuutjes in de oven op 180 graden.
SERVEREN:
Serveer de bladerdeegbotten samen met de dip van rode biet.
-Rol het vel bladerdeeg uit en snijd er reepjes in de vorm van botten uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met een laagje eigeel. Strooi er vervolgens grof zout, peper en gedroogde rozemarijn over. Bak de "botten" 10 Ć 15 minuutjes in de oven op 180 graden.
SERVEREN:
Serveer de bladerdeegbotten samen met de dip van rode biet.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Halloween dip.........
Ingrediƫnten
Voor de rode bietendip:
2 gekookte rode bieten
0,5 tl gedroogde rozemarijn
peper - zout
Voor de bladerdeegbotten:
1 vel bladerdeeg
1 eigeel + een scheutje water
gedroogde rozemarijn
peper - zout
2 gekookte rode bieten
0,5 tl gedroogde rozemarijn
peper - zout
Voor de bladerdeegbotten:
1 vel bladerdeeg
1 eigeel + een scheutje water
gedroogde rozemarijn
peper - zout
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1482863
Homepage ID
1090993
Teller
14
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid