Hollandse garnalencocktail met whiskeysaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 06/01/2020 - 11:05
Bereidingswijze
Meng de ingrediƫnten voor de whiskeysaus door elkaar.

Was en droog de slablaadjes en verdeel over glazen.

Vul de glazen nu met de helft van de garnaaltjes. Verdeel hierover de helft van de whiskeysaus. Herhaal dit en maak de cocktails af met 2 bieslooksprietjes per glas.

Afbeelding
Hollandse garnalencocktail met whiskeysaus
Hollandse garnalencocktail met whiskeysaus
Hollandse garnalencocktail met whiskeysaus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Simpel maar zo fijn om een basisrecept te hebben voor Pasen of Kerst!

https://chivanne.nl/hollandse-garnalencocktail-met-whiskeysaus/
Ingrediƫnten
Algemeen:

250 gram Hollandse garnalen

8 blaadjes kropsla

bieslooksprietjes



Whiskeysaus:

125 ml slagroom

4 eetlepels mayonaise

4 eetlepels tomatenketchup

2 eetlepels citroensap

2 eetlepels whiskey

1 theelepels tabasco
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1479799
Homepage ID
2925241
Teller
47
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Author Image
chivanne
Gelegenheid