Bereidingswijze
Klop de slagroom met de vanillesuiker en de gewone suiker bijna stijf.
De mascarpone los roeren en bij de slagroom doen, door elkaar roeren.
De advocaat erbij doen, ik had er 3 flinke eetlepels ingedaan en er ook door roeren.
De tiramisu in glaasjes scheppen.
De helft tiramisu, daarna nog wat advocaat naar behoefte, en weer tiramisu.
Er bovenop de vruchtjes
Op laten stijven in de koelkast, ongeveer 1 uurtje.
De mascarpone los roeren en bij de slagroom doen, door elkaar roeren.
De advocaat erbij doen, ik had er 3 flinke eetlepels ingedaan en er ook door roeren.
De tiramisu in glaasjes scheppen.
De helft tiramisu, daarna nog wat advocaat naar behoefte, en weer tiramisu.
Er bovenop de vruchtjes
Op laten stijven in de koelkast, ongeveer 1 uurtje.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk toetje voor Pasen, al is het op andere dagen ook niet te versmaden.
Ingrediƫnten
250 gram mascarpone
200 ml verse slagroom
advocaat
1 zakje vanillesuiker
1-2 el suiker ( optioneel )
vruchtjes of andere versiering
200 ml verse slagroom
advocaat
1 zakje vanillesuiker
1-2 el suiker ( optioneel )
vruchtjes of andere versiering
Leuke tips
Je kunt erbovenop ook i.p.v. de vruchtjes wat nougatine strooien of chocolade raspen of gehakte nootjes erop doen..
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1478437
Homepage ID
1336844
Teller
413
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid