Bereidingswijze
-Vries de geschilde banaan in voor minstens 3 uur.
-Snijd de banaan in schijfjes en doe deze in de blender samen met de kokosmelk en het cacaopoeder.
-Breek 2 chocolade eieren in stukjes en doe ze bij in de blender. Mix kort op de hoogste stand.
-Werk af met geklopte slagroom en nog wat stukjes van de chocolade eieren.
-Snijd de banaan in schijfjes en doe deze in de blender samen met de kokosmelk en het cacaopoeder.
-Breek 2 chocolade eieren in stukjes en doe ze bij in de blender. Mix kort op de hoogste stand.
-Werk af met geklopte slagroom en nog wat stukjes van de chocolade eieren.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en super lekker, als je overschot hebt van chocolade paaseieren, ideaal !
Ingrediënten
1 banaan, bevroren
250 ml kokosmelk
1 el cacaopoeder
2 grote chocolade eieren
100 ml slagroom
250 ml kokosmelk
1 el cacaopoeder
2 grote chocolade eieren
100 ml slagroom
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1478051
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid