Bereidingswijze
Snijd de courgette in plakjes van 1 mm. Verdeel de courgetteplakjes over 4 ingevette ovenpannetjes of schaaltjes natuurlijk.
Klop de eieren los met de melk. Voeg de knoflook en de kaas met peper en zout naar smaak toe en de bieslook. Schenk het eiermengsel over de courgette.
Bak de fritata (zonder deksel) in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
Klop de eieren los met de melk. Voeg de knoflook en de kaas met peper en zout naar smaak toe en de bieslook. Schenk het eiermengsel over de courgette.
Bak de fritata (zonder deksel) in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een leuk recept voor bijvoorbeeldĀ een brunch met pasen. Ik zit er aan te denken om dit te serveren als een voorafje. Deze worden geserveerd in kleine pannetjes, maar kan natuurlijk ook in schaaltjes. Succes
Ingrediƫnten
1 courgette
6 eieren
100 ml melk
2 tenen knoflook geperst
100 gr geitenkaas met honing, geraspt
wat bieslook klein geknipt
peper en zout
25 gr rucola
6 eieren
100 ml melk
2 tenen knoflook geperst
100 gr geitenkaas met honing, geraspt
wat bieslook klein geknipt
peper en zout
25 gr rucola
Hulpmiddelen & keukengerei
Kleine pannetjes of schaaltjes.
De oen op 200 graden.
De oen op 200 graden.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1477965
Homepage ID
928843
Teller
363
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Notenvrij
Vegetarisch
Gelegenheid