Bereidingswijze
-Snijd de rode ui fijn.
-Verhit de olijfolie in een middelgrote pan en bak knoflook en ui op een matig vuur gedurende 2-3 minuten.
-Spoel de quinoa en voeg toe aan de ui en laat onder voortdurend roeren 1 minuut meebakken. Blus met de bouillon en breng aan de kook. Dek af en kook beetgaar in ongeveer 10 minuten.
-Voeg de paddenstoelen toe en laat nog 5 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur en voeg de mascarpone, gehakte amandelen, peterselie en oregano toe. Breng op smaak met peper en zout.
SERVEREN:
Bak de eieren en serveer bij de quinoa.
-Verhit de olijfolie in een middelgrote pan en bak knoflook en ui op een matig vuur gedurende 2-3 minuten.
-Spoel de quinoa en voeg toe aan de ui en laat onder voortdurend roeren 1 minuut meebakken. Blus met de bouillon en breng aan de kook. Dek af en kook beetgaar in ongeveer 10 minuten.
-Voeg de paddenstoelen toe en laat nog 5 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur en voeg de mascarpone, gehakte amandelen, peterselie en oregano toe. Breng op smaak met peper en zout.
SERVEREN:
Bak de eieren en serveer bij de quinoa.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk , lekker en gezond
Ingrediënten
50 g quinoa
300 ml groentebouillon
4 eieren
600 g paddenstoelen
1 rode ui
2 el olijfolie
1 teentje look
2 el mascarpone
2 el amandelen
4 el gehakte peterselie en oregano
versgemalen peper - zout
300 ml groentebouillon
4 eieren
600 g paddenstoelen
1 rode ui
2 el olijfolie
1 teentje look
2 el mascarpone
2 el amandelen
4 el gehakte peterselie en oregano
versgemalen peper - zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1477941
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid