gevulde ei muffin

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/10/2019 - 11:32
Bereidingswijze
verwarm de oven op 180 graden. kook de eieren 3,5 minuten in kokend water zodat ze half zacht en half hard zijn. het is balangerijk dat ze nog niet helemaal hard gekookt zijn , omdat ze ook nog in de oven gaan . laat de eieren schrikken met koud water en pel ze dan voorzichtig .meng in een kom het boekweitmeel en het amandelmeel ,water, bakpoeder en kruiden . snijd de paprika's in kleine stukjes en voeg toe aan de kom . vet de muffin vorm in . ik heb een silicone muffinvorm gebruikt omdat ik het makkelijker vind om de muffins uit de vorm te krijgen maar je kunt ook gewoon een normale muffin vorm gebruiken .schep een muffinvormpje voor de helf vol met beslag.druk er voorzichtig een ei in en schep er beslag overheen todat het vormpje vol is .herhaal dit tot al het beslag op is en de 6 muffinvormpjes vol zitten met beslag.bak de muffins in 30 minuten gaar in de oven . laat ze eerst goed afkoelen voordat je ze uit het vormpje haalt.
Afbeelding
gevulde ei muffin
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
dit recept is heerlijk vooral als je van ei houd . dus ei liefhebbers let op het kweil kom uit je mond vallen
Ingrediƫnten
150 gram boekweitmeel
60 gram amandelmeel
1/4 rode paprika
1/4 gele paprika
1/4 groene paprika
6 eieren
150 milliliter water
1 theelepel bakpoeder
kerriepoeder
cayennepeper
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
gewone muffinvorm of silicone muffin .
Leuke tips
als je nog paprika over hebt strooi dan nog een beetje op het bord ziet er leuk uit
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1474873
Homepage ID
2859001
Teller
10
Bron
in love white health
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jayensan
Gelegenheid