My signature dish

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 05/13/2019 - 11:40
Bereidingswijze
bedek de taartvorm met aluminiumfolie,
verkruimel de biscuitjes in een keukenmachine of met een deegroller,
smelt ondertussen de boter in een pan, niet bruin laten worden,
vermeng de boter en de koekkruimels in de pan en stort dit als het goed gemengd is in de taartvorm, goed in de folie drukken.
Zet dit even in de koelkast.

De slagroom kloppen, geen suiker toevoegen, tot het stijf is niet korrelig.
De basterdsuiker en het pakje monchou goed samenprakken,
dan de slagroom erbij en goed door elkaar mengen,
dit op de bodem uitstrijken,
de vlaaivulling erover heen verdelen,
afdekken met aluminiumfolie en in de koelkast zetten.
Afbeelding
My signature dish
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gekregen van een klasgenootje tijdens de inservice-A opleiding, en nog altijd vraag naar op onze verjaardagen.
Ingrediƫnten
2 rollen biscuitjes
200 gram harde boter
1 pakje monchou
110 gram witte basterdsuiker
400 ml slagroom
2 blikken vlaaivulling (Hak, of Jonkerfris)
taartvorm
aluminiumfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Taartvorm
Aluminiumfolie
Leuke tips
Ik vind de monchoutaart het lekkerst als hij de dag voor gebruik gemaakt is.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1471049
Homepage ID
2126924
Teller
12
Bron
Klasgenoot
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ilonka3
Gelegenheid