Bereidingswijze
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze.
Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit.
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en snijd in dunne reepjes.
Meng de aardbeien, het limoenrasp en -sap, de poedersuiker en het basilicum en laat 10 min. marineren.
Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit.
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en snijd in dunne reepjes.
Meng de aardbeien, het limoenrasp en -sap, de poedersuiker en het basilicum en laat 10 min. marineren.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediƫnten
400 gram verse aardbeien
1 stuks limoen, schoongeboend
15 gram verse basilicum
2 eetl. poedersuiker
1 stuks limoen, schoongeboend
15 gram verse basilicum
2 eetl. poedersuiker
Leuke tips
Lekker met lobbig geslagen slagroom (het gerecht is dan niet meer lactosevrij).
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1470457
Homepage ID
3885
Teller
126
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Gelegenheid