Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/23/2019 - 12:29
Bereidingswijze
- Schil de aspergepunten en grill ze in een grillpan met een klein beetje olie.
- Doe de eieren in een kom en voeg de room toe, voeg ook een beetje peper en zout toe.
- Verhit een pan met antiaanbaklaag, schenk het eiermengsel erin en laat het een paar seconden stollen. Schep dan met een houten spatel het ei mengsel van buiten naar binnen. Schep het een paar keer goed door tot het mengsel gestold is (ongeveer een minuutje).
- Schep het roerei in glaasjes, steek er enkele asperges in en verdeel wat stukjes zalm in het midden erbovenop.
- Garneer met wat fijngeknipte bieslook.
Afbeelding
Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit lekkere hapje was onderdeel van onze Paasbrunch 2018.
Helaas geen stap-voor-stap foto's deze keer  want die waren mislukt. Gelukkig kon ik nog wel deze uitvergroting maken van een andere foto ;) :)
Ingrediënten
- 4 eieren
- aspergepunten (wit of groen)
- 5 el slagroom
- 4 el fijngesneden gerookte zalm
- peper en zout
- bieslook
- olie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1470287
Homepage ID
2066044
Teller
1447
Bron
Leuke recepten (beetje aangepast en in eigen keuken gemaakt)
Waardering aantal
2
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Author Image
wilmiewillemse
Gelegenheid