Bereidingswijze
Mix de zalm met de mascarpone, het citroensap, peper, zout en een takje dille.
SERVEREN:
Werk af met zalmeitjes en een takje dille.
SERVEREN:
Werk af met zalmeitjes en een takje dille.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel gemaakt en super lekker aperitiefhapje
Ingrediƫnten
200 gr gerookte zalm
75 gr mascarpone
1 el citroensap
1 potje zalmeitjes
enkele takjes dille
75 gr mascarpone
1 el citroensap
1 potje zalmeitjes
enkele takjes dille
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1470239
Homepage ID
1090993
Teller
63
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid