Bereidingswijze
-Maak een jasje van gehakt rond de koteletten en duw het gehakt goed rond het vlees.
-Vermaal alle kruiden, bevochtig het mengsel met azijn en strijk er de koteletten mee in.
-Haal ze dan door het broodkruim.
-Breek de eieren, klop ze op en haal de koteletten erdoor.
-Haal ze nogmaals door het broodkruim.
-Bak in hete ghee of olie. Serveer met gebakken tomaten.
-Vermaal alle kruiden, bevochtig het mengsel met azijn en strijk er de koteletten mee in.
-Haal ze dan door het broodkruim.
-Breek de eieren, klop ze op en haal de koteletten erdoor.
-Haal ze nogmaals door het broodkruim.
-Bak in hete ghee of olie. Serveer met gebakken tomaten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit lekkere recept komt uit Pakistan ! Zo hebt U nog nooit lamskoteletjes gegeten ;lamskoteletten in een jasje van lamsgehakt, ingesmeerd met kruiden en gepaneerd met broodkruim.
Ingrediënten
500 g lamskoteletten
circa 150 g (lams)gehakt om te “paneren”
2 eieren
een bord met broodkruim
zout
chilipoeder
zwarte peperkorrels
8 g komijnzaadjes
1 teentje look
1,5 theelepel azijn
ghee (geklaarde boter)
circa 150 g (lams)gehakt om te “paneren”
2 eieren
een bord met broodkruim
zout
chilipoeder
zwarte peperkorrels
8 g komijnzaadjes
1 teentje look
1,5 theelepel azijn
ghee (geklaarde boter)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1470189
Homepage ID
1090993
Teller
7
Bron
Cooking of Indo-Pakistanâ€, Lahore 1996.
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid