Bereidingswijze
-Smelt een klontje boter, kluts hier de eitjes in en roer tot een smeuïg roerei.
-Schil de mierikswortel en rasp ongeveer 1 eetlepel fijn. Voeg het sap van een halve citroen (tegen het verkleuren) en een scheutje olijfolie toe.
SERVEREN:
- dresseer de zalm mooi op een bordje en leg er een lepeltje roerei naast en werk af met de geraspte mierikswortel en een takje dille.
-Schil de mierikswortel en rasp ongeveer 1 eetlepel fijn. Voeg het sap van een halve citroen (tegen het verkleuren) en een scheutje olijfolie toe.
SERVEREN:
- dresseer de zalm mooi op een bordje en leg er een lepeltje roerei naast en werk af met de geraspte mierikswortel en een takje dille.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker en makkelijk Paas voorgerecht of zelfs Paas ontbijt
Ingrediënten
4 sneetjes gerookte zalm
4 eieren
1 el mierikswortel, geraspt
1 citroen
olijfolie - boter
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1470175
Homepage ID
1090993
Teller
38
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid