Chocolade tabouleh met exotisch fruit

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 04/18/2019 - 07:59
Bereidingswijze
Maak de fruitsalade:

-Snijd exotische fruit in kleine blokjes en laat dit enkele uren marineren in wat olijfolie, gemengd met honing. Houd fris, zo rond 8°.

Maak de chocoladetaboulé:
-Kook 3 dl water met de cacaopoeder tot die volledig opgelost is. Kook hierin gedurende 5 min. de couscous met wat olijfolie en laat afkoelen terwijl de couscous opzwelt.
-Giet het overtollige cacaowater weg.
***Werk je met voorgekookte couscous, giet dan de kokende cacao- infusie over de couscous nadat die met eerst met wat olijfolie werd gemengd.



Afbeelding
Chocolade tabouleh met exotisch fruit
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en super lekker. Om een super resultaat te krijgen TIP = Meng de salade van tropisch fruit met de chocoladecouscous, laat een nacht op een koele plaats rusten en werk 's anderdaags af met wat extra honing, olijfolie en fijngesneden munt.
Ingrediënten
Voor de exotische fruitsalade:

exotisch fruit naar keuze (mango, papaya, granaatappel, passievrucht)
1 scheutje olijfolie
2 el honing

Voor de chocoladetaboulé:

5 el ongesuikerde cacaopoeder
150 gr handgerolde couscous
1 scheutje olijfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1470171
Homepage ID
1090993
Teller
25
Bron
njam
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid