Asperges in Gandaham met kaassaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 04/17/2019 - 08:08
Bereidingswijze
-Schil en snij de asperges in twee en kook de asperges gaar. Spoel ze onder koud water. Rol de asperges per 3 in een sneetje Ganda Ham.
Maak een roux:
-smelt de Alpro Bakken en Braden en voeg de bloem erbij. Voeg er de Alpro soya Drink, Alpro Soya Cuisine , aspergevocht en groentebouillon bij. Breng op smaak met peper, zout en wat citroensap. Smelt er de raclette kaas in.
-Maak Ganda Ham rolletjes met de asperges en overgiet met de saus. Strooi er gemalen kaas over.
-Zet gedurende 10' onder de gril.
Afbeelding
Asperges in Gandaham met kaassaus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Witloof met ham en kaas kent iedereen. Preirolletjes met ham en kaas is ook bekend, maar wist je dat je dit ook kan doen met asperges? Helemaal Belgisch!
Ingrediënten
24 Asperges
8 plakken Gandaham
50 g bloem
1 dl Alpro Soya Cuisine
50 g Alpro soya Bakken & Braden
7,5 dl Alpro soya Drink
2½ dl asperge kookvocht
125 g raclette kaas
4 el gemalen kaas
1 el groentebouillon
citroen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1470125
Homepage ID
1090993
Teller
18
Bron
vtm - chef = piet huysentruyt & alpro
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid