Makreelsandwich

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/16/2019 - 19:56
Bereidingswijze
Snijd de ui in dunne ringen.
Verwijder het vel en de graten van de makreel.
Meng de makreel, mierikswortel, crème fraîche, nootmuskaat en het citroensap in de keukenmachine of met de staafmixer tot een gladde mousse.
Breng de makreelmousse op smaak met peper en zout en zet afgedekt 1 uur in de koelkast.

Besmeer 4 sneetjes brood met de makreelmousse.
Verdeel de rucola en ui erover en bedek met de andere sneetjes.
Snijd schuin door.
Bon appétit!
Afbeelding
Makreelsandwich
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediënten
1/2 stuks rode ui
175 gram verse gerookte makreelfilet
2 theel. mierikswortel, in pot
63 gram crème fraîche
1 mespunt nootmuskaat
1 eetl. citroensap
8 sneetjes volkorenbrood
20 gram rucola
Leuke tips
Bewaartip:
Je kunt de sandwiches ‘s ochtends al maken.
Bewaar ze tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1470109
Homepage ID
3885
Teller
28
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid