Bereidingswijze
Klop de eieren met de slagroom met een garde los in een grote kom.
Voeg peper en zout toe.
Verwarm een koekenpan en laat de boter in de pan smelten.
Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eimengsel in de pan.
Blijf constant roeren terwijl u het ei op middelhoog vuur verwarmt.
Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit.
Blijf roeren en voeg 2 el bieslook toe.
Laat het roerei nog 5 min. rusten.
Beleg de minibroodjes met het roerei en strooi er nog 2 el bieslook over.
Voeg peper en zout toe.
Verwarm een koekenpan en laat de boter in de pan smelten.
Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eimengsel in de pan.
Blijf constant roeren terwijl u het ei op middelhoog vuur verwarmt.
Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit.
Blijf roeren en voeg 2 el bieslook toe.
Laat het roerei nog 5 min. rusten.
Beleg de minibroodjes met het roerei en strooi er nog 2 el bieslook over.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediƫnten
6 stuks eieren
1 bekertje slagroom (125 ml)
25 gram boter
1/2 bakje bieslook (a 25 g), fijngesneden
8 stuks luxe minibroodjes
1 bekertje slagroom (125 ml)
25 gram boter
1/2 bakje bieslook (a 25 g), fijngesneden
8 stuks luxe minibroodjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1470107
Homepage ID
3885
Teller
4
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid