Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 04/15/2019 - 20:38
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bak de croissants in ca. 5 min. af.

Klop ondertussen de eieren los met de melk en peper naar smaak.
Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten spatel tot het ei net gestold is.
Dit duurt ca. 3 min.
Roer de zalmblokjes er losjes door.

Snijd de croissants open aan 1 kant, maar niet helemaal door.
Vul ze met het roerei en de veldsla.
Afbeelding
Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediënten
4 stuks afbak roombotercroissants
4 stuks middelgrote eieren
75 ml halfvolle melk
15 gram ongezouten roomboter
100 gram gerookte zalmblokjes
30 gram veldsla
Leuke tips
Variatietip:


Lekker met avocadopuree, rauwe tomaat, uitgebakken pancetta & tuinkers.

Variatietip:

Lekker met brie, plakjes appel, pecannoten & honing.
Bak de croissants met de vulling af in de oven.

Variatietip:

Lekker met banaan, 3 kleuren choco-paaseitjes & gezouten pinda's.
Bak de croissants met de vulling af in de oven.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1470083
Homepage ID
3885
Teller
29
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid