Broodje roerei met rauwe ham

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 04/15/2019 - 20:10
Bereidingswijze
Snijd de meergranenbollen open.
Leg ze met de snijkant naar beneden in een hete koekenpan zonder olie of boter en rooster ze knapperig.
Leg ze open op een bord en verdeel de ham erover.

Klop de eieren los met de helft van de melk.
Verhit de boter op laag vuur in de koekenpan, voeg het ei toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is.
Neem de pan van het vuur en roer de rest van de melk erdoor.
Verdeel het ei over de bollen en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Garneer met de rucola.
Afbeelding
Broodje roerei met rauwe ham
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediƫnten
4 stuks meergranenbollen
100 gram rauwe ham (bijv. Coburger)
4 personenstuks middelgrote eieren
4 eetl. volle melk
25 gram ongezouten roomboter
40 gram rucola
Leuke tips
Tip:

Voor een extra romig accent kunt u de laatste 2 el melk die u aan het gestolde ei toevoegt vervangen door 1 el creme fraiche.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1470081
Homepage ID
3885
Teller
20
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid