Bereidingswijze
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil.
Hak de waterkers grof.
Doe de cottagecheese met het citroenrasp en de waterkers in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Snijd de gerookte zalm in reepjes.
Klop de eieren los met de melk en zalmkruiden.
Verhit ¼ van de olie in de koekenpan en bak ¼ van het ei op middelhoog vuur 2 min. tot het ei stolt.
Keer om.
Bak de andere kant een ½ minuut.
Neem de omelet uit de pan en leg op een bord.
Bak zo ook de andere omeletten met de rest van de olie.
Verdeel het cottagecheesemengsel over de omeletten.
Laat 5 cm van de rand vrij.
Verdeel de zalm erover.
Rol de omeletwraps op en halveer ze.
Hak de waterkers grof.
Doe de cottagecheese met het citroenrasp en de waterkers in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Snijd de gerookte zalm in reepjes.
Klop de eieren los met de melk en zalmkruiden.
Verhit ¼ van de olie in de koekenpan en bak ¼ van het ei op middelhoog vuur 2 min. tot het ei stolt.
Keer om.
Bak de andere kant een ½ minuut.
Neem de omelet uit de pan en leg op een bord.
Bak zo ook de andere omeletten met de rest van de olie.
Verdeel het cottagecheesemengsel over de omeletten.
Laat 5 cm van de rand vrij.
Verdeel de zalm erover.
Rol de omeletwraps op en halveer ze.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediënten
1 stuks citroen
75 gram waterkers
200 gram cottagecheese
100 gram gerookte zalm
6 stuks middelgrote eieren
50 ml melk
4 theel. Scandinavische kruiden voor zalm
4 theel. arachideolie
75 gram waterkers
200 gram cottagecheese
100 gram gerookte zalm
6 stuks middelgrote eieren
50 ml melk
4 theel. Scandinavische kruiden voor zalm
4 theel. arachideolie
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1469993
Homepage ID
3885
Teller
26
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Gelegenheid