Bereidingswijze
Snijd de bieslook fijn en schep de helft door de courgettespaghetti.
Verhit de olie in twee hapjespannen en schep er de courgette in hoopjes van 8 cm doorsnee.
Maak een kuiltje in het midden en bestrooi de hoopjes met de Parmezaanse kaas.
Breek boven elk kuiltje een ei en bak 6-8 min. tot het eiwit stolt.
Doe eventueel na 5 min. de deksel op de pan.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de rode en gele peper in ringetjes.
Verwijder de zaadlijsten en zaadjes als je niet van pittig houdt.
Bestrooi de eieren met de peperringetjes en de rest van de bieslook.
Serveer de groentenestjes met ei direct.
Verhit de olie in twee hapjespannen en schep er de courgette in hoopjes van 8 cm doorsnee.
Maak een kuiltje in het midden en bestrooi de hoopjes met de Parmezaanse kaas.
Breek boven elk kuiltje een ei en bak 6-8 min. tot het eiwit stolt.
Doe eventueel na 5 min. de deksel op de pan.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de rode en gele peper in ringetjes.
Verwijder de zaadlijsten en zaadjes als je niet van pittig houdt.
Bestrooi de eieren met de peperringetjes en de rest van de bieslook.
Serveer de groentenestjes met ei direct.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediƫnten
10 gram bieslook
400 gram courgettespaghetti
2 eetl. milde olijfolie
40 gram Parmigiano Reggiano-poeder
8 stuks middelgrote eieren
1/2 stuks rode peper
1/2 stuks gele chili peper
400 gram courgettespaghetti
2 eetl. milde olijfolie
40 gram Parmigiano Reggiano-poeder
8 stuks middelgrote eieren
1/2 stuks rode peper
1/2 stuks gele chili peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1469991
Homepage ID
3885
Teller
12
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Gelegenheid