Bereidingswijze
Snijd de eieren in de lengte doormidden, doe de eidooiers in een kommetje en prak ze fijn.
Breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout.
Roer in een ander kommetje de bieslook en de peterselie door de roomkaas en breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout.
Schep de kruidenroomkaas in de eiwithelften.
Bestrooi met de eigeelkruimels: ze lijken op de bloemetjes van de mimosa.
Serveer de eieren met geroosterd brood en een salade van komkommer en bosui.
Breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout.
Roer in een ander kommetje de bieslook en de peterselie door de roomkaas en breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout.
Schep de kruidenroomkaas in de eiwithelften.
Bestrooi met de eigeelkruimels: ze lijken op de bloemetjes van de mimosa.
Serveer de eieren met geroosterd brood en een salade van komkommer en bosui.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediƫnten
2 stuks eieren, hardgekookt en afgekoeld
1 snufje witte peper, versgemalen
1 eetl. bieslook, fijngesneden
1 eetl. peterselie, fijngesneden
1 eetl. roomkaas
1 snufje witte peper, versgemalen
1 eetl. bieslook, fijngesneden
1 eetl. peterselie, fijngesneden
1 eetl. roomkaas
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1469985
Homepage ID
3885
Teller
4
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid