Bereidingswijze
Snijd de radijs en bosui met behulp van de keukenmachine (of een scherp mes) in plakjes.
Verdeel met de bladsla over een grote schaal.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 2 min.
Laat iets afkoelen op een bord.
Schil en rasp ondertussen de gember en meng in een kom met de olie, azijn, suiker, peper en het zout.
Besprenkel de salade met de dressing en bestrooi met het sesamzaad.
Verdeel met de bladsla over een grote schaal.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 2 min.
Laat iets afkoelen op een bord.
Schil en rasp ondertussen de gember en meng in een kom met de olie, azijn, suiker, peper en het zout.
Besprenkel de salade met de dressing en bestrooi met het sesamzaad.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediënten
2 bossen radijsjes, schoongemaakt
3 stuks bosuien
80 gram jonge bladsla met babyspinazie
1 eetl. zwart sesamzaad
2 cm verse gember, geschild
2 eetl. rijstolie
1 eetl. rijstazijn
1 theel. kristalsuiker
1/2 theel. witte peper
1/2 theel. zout
3 stuks bosuien
80 gram jonge bladsla met babyspinazie
1 eetl. zwart sesamzaad
2 cm verse gember, geschild
2 eetl. rijstolie
1 eetl. rijstazijn
1 theel. kristalsuiker
1/2 theel. witte peper
1/2 theel. zout
Leuke tips
Bewaartip:
Je kunt radijs zonder loof in een vochtige doek 3 dagen in de koelkastlade bewaren.
Je kunt radijs zonder loof in een vochtige doek 3 dagen in de koelkastlade bewaren.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1469899
Homepage ID
3885
Teller
7
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid