Bereidingswijze
-In kom gehakt met paté, ham, mosterd, Worcestershiresaus, ei, peterselie en naar smaak zout en peper goed door elkaar mengen en tot een stevige bal kneden.
-Gehaktmengsel in 8 gelijke stukken verdelen en elk stuk tot hamburger van ca. 1 1/2 cm dik vormen en tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
-Hamburgers op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 7 min. grillen.
-Gehaktmengsel in 8 gelijke stukken verdelen en elk stuk tot hamburger van ca. 1 1/2 cm dik vormen en tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
-Hamburgers op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 7 min. grillen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekkere burger op de grill of BBQ ; Lekker met gemengde salade en stokbrood.
Ingrediënten
500 g kalfsgehakt
150 g roompaté (losgeroerd)
100 g achterham (fijngehakt)
1 theelepel Franse mosterd
½ theelepel worcestershiresauce
1 ei
½ zakje verse peterselie ((a 25 g), fijngehakt)
150 g roompaté (losgeroerd)
100 g achterham (fijngehakt)
1 theelepel Franse mosterd
½ theelepel worcestershiresauce
1 ei
½ zakje verse peterselie ((a 25 g), fijngehakt)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1469855
Homepage ID
1090993
Teller
10
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid