Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de springvorm in. Leg de deegplakjes op elkaar en rol uit tot een ronde plak. Bekleed de springvorm met het deeg. Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in flinterdunne reepjes. Snijd de salade-ui in ringetjes. Snijd de peterselie grof en de bieslook fijn. Snijd de salami in flinterdunne reepjes.
Klop de eieren los met de melk en peper naar smaak. Meng de paprika met de salade-ui, peterselie, bieslook, salami en kaas en schep in de vorm. Giet het eimengsel erover en bak in de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Laat de quiche 10 min. staan voor je hem aansnijdt.
variatietip:
Je kunt de rundersalami ook vervangen door gewone salami.
Klop de eieren los met de melk en peper naar smaak. Meng de paprika met de salade-ui, peterselie, bieslook, salami en kaas en schep in de vorm. Giet het eimengsel erover en bak in de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Laat de quiche 10 min. staan voor je hem aansnijdt.
variatietip:
Je kunt de rundersalami ook vervangen door gewone salami.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een supper lekker recept en handig ook voor als je een verjaardag hebt of voor het het wekend gezellig met een lekker drankje
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries, ontdooid)
3 puntpaprika's
6 salade-uien
15 g verse platte peterselie
25 g verse bieslook
125 g rundersalami
4 middelgrote eieren
50 ml halfvolle melk
100 g geraspte Parrano
Hulpmiddelen & keukengerei
springvorm (∅ 22 cm en een oven nartuurlijk
Leuke tips
Je kunt de rundersalami ook vervangen door gewone salami.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1469825
Homepage ID
2356223
Teller
54
Bron
allerhande
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid