Bereidingswijze
-Vries de geschilde banaan in voor minstens 3 uur.
-Snijd de banaan in schijfjes en doe deze in de blender samen met de kokosmelk en het cacaopoeder.
-Breek 2 chocolade eieren in stukjes en doe ze bij in de blender. Mix kort op de hoogste stand.
-Werk af met geklopte slagroom en nog wat stukjes van de chocolade eieren.
-Snijd de banaan in schijfjes en doe deze in de blender samen met de kokosmelk en het cacaopoeder.
-Breek 2 chocolade eieren in stukjes en doe ze bij in de blender. Mix kort op de hoogste stand.
-Werk af met geklopte slagroom en nog wat stukjes van de chocolade eieren.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker, makkelijk en snel gemaakt
Ingrediƫnten
1 banaan, bevroren
250 ml kokosmelk
1 el cacaopoeder
2 grote chocolade eieren
100 ml slagroom
250 ml kokosmelk
1 el cacaopoeder
2 grote chocolade eieren
100 ml slagroom
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1469695
Homepage ID
1090993
Teller
8
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid