Bereidingswijze
1.Pel de ui en snijd hem in fijne ringen. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine dobbelsteentjes. Kook ze in 10 minuutjes beetgaar in gezouten water. Giet af.
2. Snijd een paar millimeter van de onderkant van de asperges af. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook en blancheer de asperges een minuutje. Koel ze meteen onder koud stromend water en laat uitlekken op keukenpapier.
3. Verhit een eetlepel Solo in een pan en stoof de uiringen aan. Voeg de aardappelblokjes en de chorizo toe en bak alles 5 minuutjes.
4. Klop de eieren los in een kom en kruid met peper en zout. Schep de uien, de aardappelen en de chorizo door het eimengsel en roer er de fijngehakte dragon onder. Schenk alles terug in de pan en leg de asperges erop. Zet het deksel terug op de pan en draai het vuur heel laag. Laat 10 minuten bakken tot de eieren
gestold zijn, maar nog lichtjes vochtig.
5. Neem een groot bord en leg het bovenop de pan. Draai de pan om op het bord, snijd de tortilla in punten en serveer warm of koud.
2. Snijd een paar millimeter van de onderkant van de asperges af. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook en blancheer de asperges een minuutje. Koel ze meteen onder koud stromend water en laat uitlekken op keukenpapier.
3. Verhit een eetlepel Solo in een pan en stoof de uiringen aan. Voeg de aardappelblokjes en de chorizo toe en bak alles 5 minuutjes.
4. Klop de eieren los in een kom en kruid met peper en zout. Schep de uien, de aardappelen en de chorizo door het eimengsel en roer er de fijngehakte dragon onder. Schenk alles terug in de pan en leg de asperges erop. Zet het deksel terug op de pan en draai het vuur heel laag. Laat 10 minuten bakken tot de eieren
gestold zijn, maar nog lichtjes vochtig.
5. Neem een groot bord en leg het bovenop de pan. Draai de pan om op het bord, snijd de tortilla in punten en serveer warm of koud.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=10ptGa voluit voor pittig Spaans en maak fans met dit=10ptsimpele eenpansgerecht. Gewoon durven en doén!
Ingrediënten
-3 aardappelen
• 8 eieren
• 1 zoete witte ui
• verse dragon
• 100g chorizo in stukjes
• 1el Solo Bakken en Braden (boter)
• 1 pakje groene mini-asperges
• vers gemalen peper
• zeezout
• 8 eieren
• 1 zoete witte ui
• verse dragon
• 100g chorizo in stukjes
• 1el Solo Bakken en Braden (boter)
• 1 pakje groene mini-asperges
• vers gemalen peper
• zeezout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1469691
Homepage ID
1090993
Teller
20
Bron
solo open kitchen
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid