Bereidingswijze
-Kook de aardappelen ongeveer 15 minuten en bewerk ze tot een puree met Solo light vloeibaar , het ei , de melk en nootmuskaat. Voeg er net voor het serveren de lente uitjes aan toe.
-Pel de tomaten door ze kort in kokend water te leggen , ontpit ze en snijd ze in blokjes.
-Kruid ze met peper en zout en voeg er de gehakte groene kruiden aan toe.
-Werk verder af met olijfolie en witte wijnazijn.
-Pocheer de kabeljauw 4 a 7 minuten in de hete visbouillon.
--Schik de vis met de puree op de borden en werk af met de tomaten.
-Pel de tomaten door ze kort in kokend water te leggen , ontpit ze en snijd ze in blokjes.
-Kruid ze met peper en zout en voeg er de gehakte groene kruiden aan toe.
-Werk verder af met olijfolie en witte wijnazijn.
-Pocheer de kabeljauw 4 a 7 minuten in de hete visbouillon.
--Schik de vis met de puree op de borden en werk af met de tomaten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en erg lekker gerecht
Ingrediƫnten
600 g kabeljauwfilet
400 g bloemaardappelen
Solo Vloeibaar (vloeibare margarine)
1 ei
1 scheutje melk
muskaatnoot
1 pakje jonge uitjes
2 vleestomaten
groene tuinkruiden (platte peterselie, basilicum, dille, kervel) gehakt
visbouillon
2 eetlepels olijfolie
1 koffielepel witte wijnazijn
400 g bloemaardappelen
Solo Vloeibaar (vloeibare margarine)
1 ei
1 scheutje melk
muskaatnoot
1 pakje jonge uitjes
2 vleestomaten
groene tuinkruiden (platte peterselie, basilicum, dille, kervel) gehakt
visbouillon
2 eetlepels olijfolie
1 koffielepel witte wijnazijn
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1469687
Homepage ID
1090993
Teller
19
Bron
solo open kitchen
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid