Crois­sant ge­vuld met roer­ei, ge­rook­te zalm en veld­sla

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/31/2019 - 08:58
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de croissants in ca. 5 min. af.
-Klop ondertussen de eieren los met de melk en peper naar smaak en verhit de boter op laag vuur in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten spatel tot het ei net gestold is. Dit duurt ca. 3 min.
-Roer de zalmblokjes er losjes door.
nijd de croissants open aan 1 kant, maar niet helemaal door. Vul ze met het roerei en de veldsla.
Afbeelding
Crois­sant ge­vuld met roer­ei, ge­rook­te zalm en veld­sla
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wát een perfecte combinatie. Een feestje op zich tijdens de paasbrunch!
Ingrediënten
4 afbak roombotercroissants
4 middelgrote eieren
75 ml halfvolle melk
15 g ongezouten roomboter
100 g gerookte zalmblokjes
30 g veldsla
Leuke tips
Variatietip:
Lekker met avocadopuree, rauwe tomaat, uitgebakken pancetta & tuinkers.
Variatietip:
Lekker met brie, plakjes appel, pecannoten & honing. Bak de croissants met de vulling af in de oven.
Variatietip:
Lekker met banaan, 3 kleuren choco-paaseitjes & gezouten pinda's. Bak de croissants met de vulling af in de oven.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1469603
Homepage ID
1090993
Teller
15
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid