Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan in enkele druppels olijfolie lichtbruin.
Schep ze uit de pan.
Verdeel de sla over de borden.
Leg er de plakjes rosbief bovenop.
Besprenkel met olijfolie en citroensap.
Garneer met feta, pijnboompitten en uit het bakje geknipte tuinkers.
Schep ze uit de pan.
Verdeel de sla over de borden.
Leg er de plakjes rosbief bovenop.
Besprenkel met olijfolie en citroensap.
Garneer met feta, pijnboompitten en uit het bakje geknipte tuinkers.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
/
Ingrediënten
2 eetl. pijnboompitten
4 eetl. extra vergine olijfolie
1/4 stuks ijsbergsla, in fijne reepjes
200 gram rosbief
1 eetl. citroensap
100 gram feta, blokjes
1 bakje tuinkers
4 eetl. extra vergine olijfolie
1/4 stuks ijsbergsla, in fijne reepjes
200 gram rosbief
1 eetl. citroensap
100 gram feta, blokjes
1 bakje tuinkers
Leuke tips
Tips:
Eet hier warme pistolets of maïsbroodjes bij.
Vervang de feta door blokjes mozzarella.
Besprenkel de mozzarella met een beetje balsamicoazijn of groene pesto.
Eet hier warme pistolets of maïsbroodjes bij.
Vervang de feta door blokjes mozzarella.
Besprenkel de mozzarella met een beetje balsamicoazijn of groene pesto.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1469527
Homepage ID
3885
Teller
18
Bron
Emte
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid