Bereidingswijze
-Paprika's halveren in de lengte en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten.
-Verwarm de oven voor op 180 °C.
-Breek een eitje
-Leg de paprika's op een met bakpapier beklede bakplaat.
-Verdeel de Mexicaanse groente erover en breek boven elke paprika een eitje.
-Bak ca. 20 min. onder in de oven tot het eiwit gestold is. Bestrooi met de picadillo.
Tip
-Verwarm de oven voor op 180 °C.
-Breek een eitje
-Leg de paprika's op een met bakpapier beklede bakplaat.
-Verdeel de Mexicaanse groente erover en breek boven elke paprika een eitje.
-Bak ca. 20 min. onder in de oven tot het eiwit gestold is. Bestrooi met de picadillo.
Tip
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een gebakken ei op brood? Ga voor groente en breek je eitje eens in een paprika. Deze gevulde paprika's zijn dé nieuwe ontbijttrend van dit moment.
Ingrediënten
4 buitenbeen-paprika's
8 el Mexico melange (zak 400 g, diepvries)
8 eitjes
1 tl picadillo (blikje 75 g, Euroma Original Spices by Jonnie Boer)
8 el Mexico melange (zak 400 g, diepvries)
8 eitjes
1 tl picadillo (blikje 75 g, Euroma Original Spices by Jonnie Boer)
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier
Leuke tips
-Sprenkel er vlak voor het serveren wat srirachasaus over.
-Lekker met tuinkers.
- Bestrooi de paprika's vlak voordat ze de oven in gaan met wat geraspte cheddar.
-Lekker met tuinkers.
- Bestrooi de paprika's vlak voordat ze de oven in gaan met wat geraspte cheddar.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1469225
Homepage ID
1090993
Teller
11
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid