Bereidingswijze
Voor een perfecte haan laat je de eieren acht minuten koken.
Pel ze voorzichtig en snijd een klein stukje van de onderkant zodat ze blijven staan.
Snijd een winterwortel in dunne plakjes en steek deze uit met een gekartelde steker.
Snijd met een scherp mesje voorzichtig een sneetje aan de bovenkant van het ei en druk daar het uitgestoken plakje wortel in dat dient als kam.
Driehoekjes van wortel vormen de snavel.
En met olijven maak je makkelijk smaakvolle ogen.
Pel ze voorzichtig en snijd een klein stukje van de onderkant zodat ze blijven staan.
Snijd een winterwortel in dunne plakjes en steek deze uit met een gekartelde steker.
Snijd met een scherp mesje voorzichtig een sneetje aan de bovenkant van het ei en druk daar het uitgestoken plakje wortel in dat dient als kam.
Driehoekjes van wortel vormen de snavel.
En met olijven maak je makkelijk smaakvolle ogen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
/
Ingrediƫnten
4 stuks eieren
1 stuks winterwortel
2 stuks zwarte olijven
1 stuks winterwortel
2 stuks zwarte olijven
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1468829
Homepage ID
3885
Teller
67
Bron
Emte
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid