Paashaas brood & dip met kaasfondue

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 02/26/2019 - 10:07
Bereidingswijze
1. Doe de Emmi fondü in een sauspannetje of fonduepan en laat smelten.
2. Maak ondertussen de paashaas door het kapje van het ronde broodje af te snijden en de binnenkant uit te hollen. Plaats twee uiteindes van de stokbroden boven het gezicht vast met satéprikkers en maak de pootjes van de overige twee kapjes van de stokbroden. Plaats dit op een grote plank.
3. Vul de broodkom met de Emmi fondü, maak oogjes van de twee olijvenplakjes, een neus van het kaasrondje en sprieten van komkommer.
4. Leg alles om te dippen om de Paashaas heen. En dippen maar!
Afbeelding
Paashaas brood & dip met kaasfondue
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zet met Pasen dit leuke Paashaas kaasfondue brood op tafel en dip met allerlei lekkere groenten in de gesmolten Emmi Kaas Fondü. Op deze manier lust iedereen groenten en het ziet er ook nog eens ontzettend gezellig uit op de brunchtafel. 
Ingrediënten
Voor het brood:
1 rond broodje
2 stokbroden
2 satéprikkers
2 zwarte olijvenplakjes
1 kaasrondje voor de neus
6 reepjes komkommer, voor de sprieten
400 g Emmi fondü

Om te dippen:
150 g kleine worteltjes
1 komkommer, in reepjes
100 g radijsjes, gewassen
100 g snoeptomaatjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1468337
Homepage ID
1953295
Teller
766
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
emmikaasfondue
Gelegenheid