Bereidingswijze
schep de eigelen uit het wit en meng met alles behalve de boter en het panneermeel
schep het mengsel weer terug in het eiwit en strijk glad met een mes
bestrooi ruim met paneer en bedruppel vervolgens met de boter.
zet even onder de gril tot licht bruin en krokant ( oven 220 C 3 min. )
schep het mengsel weer terug in het eiwit en strijk glad met een mes
bestrooi ruim met paneer en bedruppel vervolgens met de boter.
zet even onder de gril tot licht bruin en krokant ( oven 220 C 3 min. )
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker weer eens een eitje maar dan warm met een korstje.
Ingrediƫnten
6 grote eieren 10 min. gekookt , gepeld en gehalveert
200 gr. gekookte ham gesnippert
4 el. zachte kaas naturel
4 el sour creme
2 tl. mosterd naar keuze
zout en peper naar smaak
2 tl. verse dille
paneermeel
50 gr.ongezouten boter gesmolten
200 gr. gekookte ham gesnippert
4 el. zachte kaas naturel
4 el sour creme
2 tl. mosterd naar keuze
zout en peper naar smaak
2 tl. verse dille
paneermeel
50 gr.ongezouten boter gesmolten
Hulpmiddelen & keukengerei
oven , eigelijk moet het in een pan maar dat werkt voor geen meter
mengkom
mes
mengkom
mes
Leuke tips
neem niet al te verse eieren die pellen een stuk lastiger.
schud even zacht de eitjes voor het koken, dan komt het eigeel mooi in het midden
schud even zacht de eitjes voor het koken, dan komt het eigeel mooi in het midden
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Pools
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1467929
Homepage ID
2289241
Teller
262
Bron
the spruse
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid